dijous, 4 d’agost del 2011

Saló Internacional de l'Aquarel·la - St. Yrieix la Perche

Vaig tenir ocasió de conèixer a la Dolors Bolaños, a l'Aitor Renteria i al Carlos Espiga. Tots tres encantadors.
Em va fer molta il·lusió conéixer la Lélie Abadie, per a mi una gran mestra del retrat.
Els veureu tots al vídeo, així com Elisabeth Hoffmann que exposava al meu costat, Hélène Darmagnac, Raymond Frank, Roland Sanchez, Kristina Jurick, Christine Crehalet, Jean-Claude Pouyadou, Paulette Cazales i David Chauvin.
I d'altres que no surten, encara que no per això menys importants, com ara Maryse De May, Patrick Lacerbal, Jacky Revers, Jean Vigue,Mai Courban, Antonina Sinitsyna i Jean-Michel Devaux.

Vull donar les gràcies als organitzadors, especialment a Jean-Claude Pouyadou i Jean-Michel Devaux, a qui agraeixo la seva acollida i amabilitat.

Cal dir que les obres que vaig poder contemplar són d'un nivell excel·lent i posen de manifest el bon moment que viu l'aquarel·la a França.Enllaç
I això és tot. Ara cal digerir tot el que he vist i sentit durant tots aquests intensos dies.

Ens tornem a trobar desprès de les vacances.

Bon estiu a tothom!



2 comentaris:

Raimundo Lopez ha dit...

Me alegra mucho que pudieras participar y asistir a este evento.
Seguro que triunfaste!!
Un fuerte abrazo Anna.

Annaquarel.les ha dit...

Moltes gràcies, Raimundo. Ha estat una experiència molt enriquidora que he tingut l'oportunitat de viure. L'aquarel·la ens fa patir quan no ve la inspiració, però com tu bé saps, també ens obre tot un nou món per entendre la realitat i sobre tot, ens porta a conèixer noves amistats, com ara la Colla dels Dimecres, per les qual paga la pena haver fet el viatge. Aquest és per a mi el gran triomf, Raimundo. Una forta abraçada.