dimarts, 15 de maig del 2012

Foto de familia amb els membres de LA LLANTERNA - Fira Modernista de Terrassa

Fotografia cedida per Rafael Aróztegui
(Cliqueu sobre la foto per veure-la ampliada)

Aquesta és la foto de família dels membres de 'La Llanterna' en el pati de la Casa Alegre de Sagrera de Terrassa. Entre els distingits membres de l'alta burgesia, la pintora de la família, mostra el seu pinzell :)


diumenge, 13 de maig del 2012

Visita 'La Colla dels Dimecres' a Terrassa



El passat dimecres 9.5.12 vaig tenir el plaer de retrobar-me amb els meus amics i amigues de 'La Colla del Dimecres', aquest cop a la Casa Soler i Palet, on varen visitar la meva exposició 'Essències'. Un cop acabada la visita, ens varem dirigir cap a la Seu d'Ègara, per tal de prendre apunts i pintar algunes aquarel·les, gràcies a la gestió de la nostra amiga i gran aquarel·lista  Jordà Vitó.

Pocs dies desprès rebia aquest regal del nostre amic aquarel·lista Diego Arias, el qual ha realitzat el muntatge d'aquest vídeo on mostra la seva visita a l'exposició.

Diego, moltíssimes gràcies. T'agraeixo moltíssim tot el temps que has dedicat per poder realitzar aquest esplèndid vídeo. És un gran regal.

Us convido a visitar el blog de 'La Colla del Dimecres' per tal que pugueu gaudir de les magnífiques obres que van pintar durant la seva visita a Terrassa.

Moltes gràcies amics!

dimarts, 8 de maig del 2012

FIRA MODERNISTA DE TERRASSA - EXPOSICIÓ ' ESSÈNCIES' OBERTA TAMBÉ MATÍ DIUMENGE DIA 13

FI DE CICLE  62 x 54 cm

Hola a tothom,

S'acosta la Fira Modernista de Terrassa dies 11,12 i 13 de maig. Convido a tothom a venir a la nostra ciutat i viatjar en el temps per tornar a la Terrassa de principis de segle. 
L'exposició 'Essències' romandrà oberta de 8.30h a 14h i de 16h a 20.30h de dilluns a divendres.
Dissabte 12 de 11h a 14h i de 18h a 21h i també diumenge 13 de 10h a 14h


No us ho podeu perdre!!